Navigace
DOMŮ
AKTUALITY
ARCHIV
FOTOGALERIE
WEBOVÁ KAMERA
KURZY
PROJEKTY
ŠKOLNÍ ČASOPIS
ŠKOLNÍ DIVADLO
ZŘIZOVATEL
VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

KONTAKTY
HLEDÁNÍ na ZŠ Krouna
E-MAIL @zskrouna.cz

SMART Centrum
ŠKOLNÍ KNIHOVNA
BAKALÁŘI ZŠ Krouna
SmartClass Homework
spacer
Mapa :
spacer
Toplist :
spacer
Odkazy:
spacer
Škrob převzal cenu poroty [09.12.2014]
Přidal Přidal Josef Kyncl , 09. prosinec 2014


ŠKROB získal v celostátním finále cenu poroty

 

Školní časopis naší školy ŠKROB navázal na své vítězství v krajském kole soutěže o nejlepší školní časopis roku 2014 (více zde ) a  v celostátním finále, které vyvrcholilo 3. prosince 2014 v Brně  získal cenu poroty.

Blíže text Natálie Netolické z VIII. tř.:

V pondělí 1. prosince jsme 3 redaktorky Škrobu a pan učitel P. Schmied jeli pro vyzvednutí ceny: Školní časopis roku 2014. Už od rána se naše jízda stala divokou cestou. Kvůli nedorozumění nám odjel vlak. Naštěstí nás moje maminka zavezla až do Borové, kde jsme rychle nastoupili do vlaku. Po tomto zážitku byla cesta klidnější.

V Brně jsme si koupili tramvajenky a utíkali jsme na tramvaj. Chvilku jsme šli pěšky a posléze byli v cíli. Před námi stála Střední škola polytechnická Brno v Jílové ulici. Pořadatelé nás tam uvítali a měli jsme hodinu na to, abychom si prohlédli různé časopisy a komiksy a rozhodli, který časopis si zaslouží cenu. Čas běžel jako voda a už jsme všichni seděli v plném sále a poslouchali program našeho setkání. Pak se každý rozcházel do workshopů, kde nám fundovaní redaktoři pomáhali s výběrem témat pro časopis nebo nás v nich učili lépe psát články, příběhy apod. Pro pedagogy se také připravily speciální workshopy. My, všechny 3 redaktorky, jsme šly poté do stejného workshopu na téma: „ Bezpečnost na internetu.'' Po asi hodinové přednášce jsme měly čas na občerstvení a pak přišlo na řadu vyhlašování.

Dlouhou dobu jsme všichni čekali a dočkali se úspěchu: 4. MÍSTO CENY POROTY ČASOPISU ŠKROB v České republice. Dostali jsme diplom a zapisovací deník. Nakonec přišlo rozloučení a lidé se začali rozcházet. My jsme se ještě vyfotili a pak jsme spěchali na hlavní nádraží.  Poněvadž venku hodně pršelo, měli jsme hodinový rozchod jen v budově. Potom jsme se zase všichni sešli a čekali jsme na vlak. Když vlak přijel pouze s minutovým zpožděním, nastoupili jsme a užívali si cestu domů. Bohužel náledí nám dobrou  náladu překazilo. Museli jsme hodinu čekat ve vlaku. Vystoupili jsme zase v Borové, kde na nás čekal pan ředitel J. Kyncl a odvezl nás postupně domů. Sice jsme přijeli o hodinu později, ale i tak to byl nezapomenutelný zážitek. Určitě jsme se naučili mnoho nových věcí, jak pracovat a co vylepšit v našem časopise a doufám, že nám to půjde lépe a lépe.

 

 

 

 

 

Mgr. Josef Kyncl




852 Přečteno · Tisknout
Ukázka z fotogalerií


Lyžák 2010
spacer
Meteostanice:
spacer
Anketa
Jaký je Váš názor na GDPR?
Od 25.5.2018 platí nařízení EU o ochraně osobních údajů, tzv. GDPR. Jaký je Váš názor na jeho smysl?
Ano, souhlasím s jeho potřebností
Jak co, jak kdy, plošné uplatňování je ale nesmysl
Je to úplná pitomost a přinese jen další papírování
Vůbec netuším, o co se jedná
spacer
Kalendář událostí
Srpen 2020
N Po Ú S Č S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
spacer
Dnes má svátek :
spacer
Hodiny
spacer
Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Nechte si poslat nové.
spacer